műszakirajz

Cégtörténet

Ady

A Vizaterv Kft. 1992-ben alakult. Az akkor 2 fővel induló cég az eltelt évek során 9 főre bővült.

Szakembergárdánkat okleveles épületgépész mérnökök alkotják, de munkánkat segíti egy titkárnő is. Csapatunk dinamikus fiatal tervező mérnökökből és nagy tapasztalatú vezető tervezőkből áll.
Bokor András ügyvezető 2006-ban megkapta, a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata, ill. a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség és a magyar épületgépész társadalom szavazatai alapján "az év Épületgépész Mérnöke" díjat. Munkánkat a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Magyar Épületgépész Szövetség a Magyar Épületgépészek Napja alkalmából 2009-ben és 2015-ben az év Épületgépészeti Tervezője 3. helyezésével jutalmazta.

2005-től cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2000, majd azóta az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer.

Tevékenységi körünk a lakó- és kommunális épületek épületgépészeti tervezésének és szakértésének teljes skáláját felöleli, úgy, mint vízellátás, csatornázás, gázellátás, központi fűtés, hűtés, szellőzés és klímatechnika.
Elsődleges célunk a magas színvonalú, jó műszaki tervek szolgáltatása a megbízók részére. 2008-tól foglalkozunk a közbeszerzési munkáknál kötelezően előírt tervellenőrzéssel is. Cégünk 2009-től igazságügyi szakértési feladatok ellátásával, 2010-től pedig az épületek energetikai tanúsításával, valamint a hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálatával bővítette a szolgáltatási körét.

Cégünk az UNIQA Biztosító Zrt.-nél "Tervezői Felelősségbiztosítással" rendelkezik.

Vállalatunk Bisnode „AA” tanúsítvánnyal rendelkezik, melyre a belföldi cégkínálat csak 1,75 %-a jogosult. Kiemelt Bisnode partnerként velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.
Cégünk kitűnő munkakapcsolatban áll számos budapesti illetve vidéki építész műteremmel, ill. épületgépész kiviteli céggel.

Eddigi történetünkben rengeteg kis- közép- és nagyberuházásban voltunk jelen tervezőként, mely munkáinkból a teljesség igénye nélkül mutatunk be jó párat a referencia oldalunkon.

Copyright © 1992 by Vizaterv
1138 Budapest, Népfürdő u. 19/b
Tel/Fax: 359-2580, 412-1388
Mobil: +36 30 9426-444
hatter