• VIZATERV ÉPÜLETGÉPÉSZETI TERVEZŐ ÉS SZAKÉRTŐ KFT.
  • +36 30 942 6444

VIZaTERV Épületgépészeti tervező és szakértő

 

Vizaterv Kft. 1992-ben alakult. Az akkor 2 fővel induló cég az eltelt évek során 10 főre bővült.

Szakembergárdánkat okleveles épületgépész mérnökök alkotják, de munkánkat segíti egy titkárnő is. Csapatunk dinamikus fiatal tervező mérnökökből és nagy tapasztalatú vezető tervezőkből áll.

Bokor András ügyvezető 2006-ban megkapta, a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata, ill. a Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetség és a magyar épületgépész társadalom szavazatai alapján "az év Épületgépész Mérnöke" díjat. Munkánkat a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépészeti Tagozata és a Magyar Épületgépész Szövetség a Magyar Épületgépészek Napja alkalmából 2009-ben és 2015-ben az év Épületgépészeti Tervezője 3. helyezésével jutalmazta.

2019-ben, az Építők Napja alkalmával az építőipar területén, az építésgazdaság fejlődése érdekében végzett kimagasló szakmai tevékenység elismeréseként az Innovációs és Technológiai Miniszteri kitüntetést adományozta.

2020-ban, a Magyar Mérnöki Kamara Épületgépész Szakosztály bíráló bizottsága, az épületgépészet legmagasabb rangú kitüntetésével, a Macskásy Árpád Alkotói Díj odaítélésével ismerte el a tervezői munkásságát.

2005-től cégünknél bevezetésre került az ISO 9001:2000, majd azóta az ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszer.

 

Vállalatunk a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési "AAA" (tripla A) tanúsítvánnyal rendelkezik, mely megfelelt a minősítési rendszer által támasztott legszigorúbb feltételeknek. Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik ezzel és azt jelzi, hogy pénzügyileg legstabilabb vállalkozásai közé tartozunk és velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

 

Tevékenységi körünk a lakó- és kommunális épületek épületgépészeti tervezésének és szakértésének teljes skáláját felöleli, úgy, mint vízellátás, csatornázás, gázellátás, központi fűtés, hűtés, szellőzés és klímatechnika.

 

Elsődleges célunk a magas színvonalú, jó műszaki tervek szolgáltatása a megbízók részére. 2008-tól foglalkozunk a közbeszerzési munkáknál kötelezően előírt tervellenőrzéssel is. Cégünk 2009-től igazságügyi szakértési feladatok ellátásával, 2010-től pedig az épületek energetikai tanúsításával, valamint a hőtermelő berendezések és légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálatával bővítette a szolgáltatási körét.

 

bisnode AAA

Vállalatunk a Dun & Bradstreet nemzetközi minősítési "AAA" (tripla A) tanúsítvánnyal rendelkezik.

Cégünk az UNIQA Biztosító Zrt.-nél "Tervezői Felelősségbiztosítással" rendelkezik.

Cégünk ISO 9001 DNV minősítéssel rendelkezik.

 

Cégünk kitűnő munkakapcsolatban áll számos budapesti illetve vidéki építész műteremmel, ill. épületgépész kiviteli céggel.

Eddigi történetünkben rengeteg kis- közép- és nagyberuházásban voltunk jelen tervezőként, mely munkáinkból a teljesség igénye nélkül mutatunk be jó párat a referencia oldalunkon.



Bemutatkozás